• شیش برگر عرش آجودانیه

انتخاب دسته بندی مشاغل تهران

انتخاب محدوده مشاغل تهران

عضویت در خبرنامه پیامکی تبلیغات و تخفیف ها درمحدوده آجودانیه

فست فود شیش برگر مجتمع عرش آجودانیه

این مورد را ارزیابی کنید
(14 رای‌ها)

شیش برگر عرش آجودانیه

02122249813

 آدرس :انتهای خیابان سباری ( خیابان آجودانیه )، تقاطع خیابان پورابتهاج، فودکورت مجمتع عرش آجودانیه، واحد 140

فست فود و ساندویچ شیش برگر

اولین برگر مغز پخت شده روی ذغال طبیعی با سیخ مخصوص

چرا شیش برگر را انتخاب کنیم و تفاوت با سایر برگرها چیست ؟

آیا گوشت قرمز روی حرارت کاملا گریل می شود ؟ گوشت قرمز برای آنکه کاملا پخته شود به حدود 65 الی 75 درجه سانتیگراد حرارت نیاز دارد که در روش کباب کردن به روش گریل چنین اتفاقی نمی افتد و همه قسمت های آن به خصوص قسمت داخلی به اندازه کافی،

یکدست و یکسان حرارت نمی بیند و مغز آن نسبتا خام می ماند. از آنجا که همیشه احتمال دارد انواع میکروارگانیسم ها و عوامل بیماری زا از جمله میکروب سالمونلا در گوشت وجود داشته باشد، حتما باید مغز پخت شود تا

تمام عوامل بیماری زایش از بین برود. برای حل این مشکل تکنولوژی که بتواند برگر را به صورت کامل و مغز پخت شده کباب کند امری ضروری است.

منوی شیش برگر

صنعت شیش برگر

 

تصاویر و تحلیل فست فود شیش برگر آجودانیه

شیش برگر با گوشت تازه و کشتار روز

 

نمایی از شیش برگر با کشتار روز نظرات کاربران در رابطه با این برگر را می توانید در بخش نظرات مشاهده فرمایید، با سپاس از توجه شما

 

منوی شیش برگر آجودانیه

بروزرسانی منو در مرداد ماه نود و هشت

شیش برگر

27000

140 گرم گوشت تازه گوساله + خیارشور + گوجه فرنگی +لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی

شیش چیزبرگر

28000

140 گرم گوشت تازه گوساله + پنیر گودا + خیارشور + گوجه فرنگی + لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی

دبل شیش برگر

44000

280 گرم گوشت تازه گوساله + پنیر گودا + خیار شور + گوجه فرنگی + لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی

قارچ برگر

32000

140 گرم گوشت تازه گوساله + قارچ زغالی + پنیر گودا + خیار شور + گوجه فرنگی + لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی

شیش برگر ویژه

35000

140 گرم گوشت تازه گوساله + قارچ زغالی + سیب زمینی خلالی + پنیر گودا + خیارشور + گوجه فرنگی + لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی

چیکن زغالی

21000

200 گرم فیله مرغ مرینت شده + کاهو + خیارشور + گوجه فرنگی + سس فرانسوی

میکس برگر

42000

140 گرم گوشت تازه گوساله + 200 گرم فیله مرغ مرینت شده + کاهو + خیارشور + گوجه فرنگی + سس سیر

 

پیش غذا شیش برگر

سالاد سزار

25000

سالاد کلم

11000

سالاد فصل

12000

سالاد پاستا

18000

سیب زمینی شیش برگر

سیب زمینی قارچ و پنیر

15000

سیب زمینی سبزیجات

12000

سیب زمینی ساده

11000

نوشیدنی شیش برگر

نوشابه

3000

دلستر

3000

آب معدنی

1500

دوغ

3000

دوغ محلی

5000

 

صنعت شیش برگر

ایده صنعت شیش برگر در سال 1390 توسط مهندس جلال حمه ویسی طراحی و به مرحله اجرا در آمد. این ایده با هدف مغز پخت نمودن برگرها دنبال شد. نامبرده در ابتدا مالک یک مغازه برگر زغالی بود، ولی از آنجا که

بافت های داخلی گوشت برگرها کاملا پخته نمی شد، طراحی ابزاری که بتواند این عمل را جبران کند را امری اجتناب ناپذیر می دانست. بعد ماهها تلاش و کوشش از مرحله طراحی تا اجرا و ساخت کلیه تجهیزات و دستگاه

ها و قالب در نهایت در تاریخ 1392/12/10 این صنعت با عنوان “سیخ و دستگاه مخصوص کباب کردن و مغز پخت نمودن برگر” از مرکز پژوهش های علمی و صنعتی کشور تایبد گرفت و در تاریخ 1393/10/14 موفق به دریافت

گواهی ثبت اختراع با شماره 84691 گردید از اداره کل مالکیت صنعتی گردید.

شیش برگر مستلزم تجهیزات و ماشین آلات خاص خود می باشد، از این رو طراحی و ساخت آنها توسط خود مجموعه انجام می پذیرد.

تجهیزات خاص این صنعت شامل:
1) سیخ های مخصوص: این سیخ ها که شکلی چنگال مانند دارند اساسی ترین ابزار لازم برای پخت برگرها می باشد که با بارگذاری گوشت روی آنها عملیات مغز پخت کردن توسط آنها انجام می پذیرد. مراحل ساخت سیخ

ها کار دقیق و حساسی می باشد و طی فرایندی طولانی و با دقت فراوان که درصدی از کار با دست قابل انجام است ساخته می شود.

2) قالب خاص: قالب مکمل عملیات بارگزاری گوشت روی سیخ ها می باشد که گوشت را به صورت دوار روی سیخ قالب داده و به گوشت شکل برگر می دهد.

3) دستگاه: دستگاه عملیات تزریق گوشت به داخل قالب ها را انجام می دهد دستگاههای ما به دو شکل دستی و مکانیکی تولید می شوند که به دلیل بالا بردن راندمان تولید برگرها بشتراز نوع مکانیکی استفاده می شود.

4) فر زغالی مخصوص کباب کردن برگرها: طراحی و ساخت این نوع فر باید متناسب با طول و عرض سیخ ها باشد. از آنجا که حجم گوشت روی سیخها نسبت به کبابها بیشتر است، لذا مستلزم طراحی خاص با شرایط ویژه

ای دارد تا از انباشته شدن چربی های آب شده روی زغال جلوگیری شود.

5) یخچال ایستاده: یخچال ایستاده نیز باید متناسب با قطر و چیدمان سیخ ها در آن طراحی و ساخته شود تا گردش دما در بین سیخها به آسانی و از اتلاف دمای سرد جلوگیری شود.

بقیه تجهیزات لازم برای این صنعت در بازار موجود و قابل تهیه می باشند.

شرایط اخذ نمایندگی شیش برگر

صنعت شيش برگر جهت توسعه ايده نو آورانه خود و با هدف كاهش سرمايه لازم و ترغيب علاقمندان به صنعت غذا در سطح شهر تهران، تعدادي نمايندگي با شرايط ويژه مي پذيرد. شيش برگر علاوه بر يك فرمول غذايي، يك

ايده در طراحي و ساخت تجهيرات ثبت اختراع شده و مخصوص به خود است كه به نمايندگي هاي خود به عنوان يك شريك تجاري جهت رسيدن به اهداف بلند مدت مي نگرد.

 

شرايط عمومي

1- داشتن علاقه و انگيزه لازم براي ورود به صنعت غذا

2- دارا بودن روحیه كار گروهي

3- توانايي مديريت و حضور مستمر خود يا مباشر معتمد در محل كار

4- رعايت اصول كيفي براي استاندارد هاي تعريف شده

5- رعايت اصول مشتري مداري

 

شرايط اختصاصي برای جذب نمایندگی شیش برگر

1- معرفي مكان تجاري (ملكي يا استيجاري) بدون داشتن مشكلات قانوني

2- داشتن سرمايه لازم جهت راه انداري شعبه

3- همكاري مستمر با ناظران كنترل كيفي مجموعه

4- رعايت بهداشت عمومي و فردي متناسب با استانداردهاي تعيين شده

5- ارايه کامل منوي تعريف شده مجموعه شيش برگر به مشتريان

 

تعهدات مجموعه شيش برگر

1- استفاده ار نام تجاري

2- تهيه كليه لوازم و تجهيرات ثبت شده خود براي شعبه

3- آموزش صاحب امتيار و پرسنل

4- تبليغات عمومي جهت توسعه و افزايش نرخ فروش

5- تامين و ارسال روزانه اقلام و مواد اوليه از كارگاه

6- پايش رضايت مشتري و بازخورد آن به مديريت شعبه

7- برگزاري جلسات با صاحبان شعب و تبادل نظر جهت بهبود عملكرد مجموعه

اطلاعات تکميلي

  • منطقه شهرداری: 1
  • محله: کاشانک
  • شماره تلفن تماس ثابت دوم: 02122249813
  • آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
خواندن 3751 دفعه آخرین ویرایش در پنج شنبه, 25 ارديبهشت 1399 ساعت 17:36

موقعیت روی نقشه گوگل

6 نظرها

  • پیوند نظر ندا یکشنبه, 02 آذر 1399 ساعت 15:08 ارسال شده توسط ندا

    گوشت برگری که از این سیخها نریزه دیگه برگر نیست که کباب کوبیده است. معمولا گوشت برگر رو نباید زیاد ورز داد.

  • پیوند نظر عاطفه یکشنبه, 08 دی 1398 ساعت 01:19 ارسال شده توسط عاطفه

    سلام وقت بخیر، گوشت برگر های شیش برگر رو از کجا می خرید خیلی خوشمزه است !!! ما هم بریم اون قصابی گوشت بخیرم

  • پیوند نظر نظرات کاربران فیدیلو سه شنبه, 16 مهر 1398 ساعت 23:09 ارسال شده توسط نظرات کاربران فیدیلو

    یکی از بهترین همبرگر هایی که خوردم هست... طعمش بسیار عالی و فوق العاده بود

  • پیوند نظر نظرات کاربران فیدیلو سه شنبه, 16 مهر 1398 ساعت 23:09 ارسال شده توسط نظرات کاربران فیدیلو

    شیش برگر ازونجاهاییه که بزگرهای جالب و خاصی وداره که روی حرارت ذغال پخته میشه. نکته جالب دیگه اش سیخ هایی هست که برگرها رو روی اونا میزنن. اینجا حتی قارچی که تو برگرها استفاده میشه هم کبابیه و خیلی طعم خوبی به ساندویچ میده. چون تو فودکودت هستن کلی جای نشستن دارن و مشکل پارکینگ هم ندارن. بریم سراغ غذاها برگرهای اینجا به صورت تکی و دوبل هستش البته جدای از برگر گوشت، چیکن برگر هم داشتن که با فیله مرغ مرینیت شده درست میشه و خیلی سالم و خوشمزس. طعم برگرهاشون هم خوب بود و مزه ذغالی باحالی داشت. یه سری برگر ویژه هم دارن که توش سیب زمینی رشته ای داره و طعمش رو باحال تر میکنه. یه نکته جالب برگرهای اینجا که توجه ما رو به خودش جلب کرد، استفاده از برش های نازک لیمو داخل ساندویچ هاشون بود که طعم خیلی متفاوتی به برگرها میداد. اگه اینجا رفتین حتما سیب زمینی با قارچ و پنیرش رو بگیرید، فقط یادتون نره بهشون بگید پنیرش رو دبل بزنن واقعا خوشمزه است. راستی به صورت رایگان گریم بچه ها رو هم انجام میدن که خیلی واس بچه ها جذابه

  • پیوند نظر نظرات کاربران فیدیلو سه شنبه, 16 مهر 1398 ساعت 23:09 ارسال شده توسط نظرات کاربران فیدیلو

    تبلیغات شیش برگر رو در اینستاگرام دیدم ، خیلی به نظرم سبکشون تو برگر جالبه ، تا اینکه یه روز تصمیم گرفتم که تست کن ، من چیز برگر سفارش دادم خیلی خوشمزه بود علی الخصوص که رو منقل و ذغال پخته میشه طعم خاصی داشت که مطمئنم یکبار تست کنید بازم دوست دارید امتحان کنید من که خیلی خوشم اومد

  • پیوند نظر رامین شکیبایی جمعه, 18 مرداد 1398 ساعت 21:03 ارسال شده توسط رامین شکیبایی

    کیفیت شیش برگر بسیار عالی بود، برگر متفاوتی بود و طعم عجیبی داشت، پیشنهاد می کنم که امتحان کنید !! فضای فودکورت عرش آجودانیه هم بسیار عالی بود ...

نظر دادن