فست فود و ساندویچ شیش برگر
اولین برگر مغز پخت شده روی ذغال طبیعی با سیخ مخصوص
چرا شیش برگر را انتخاب کنیم و تفاوت با سایر برگرها چیست ؟
آیا گوشت قرمز روی حرارت کاملا گریل می شود ؟ گوشت قرمز برای آنکه کاملا پخته شود به حدود 65 الی 75 درجه سانتیگراد حرارت نیاز دارد که در روش کباب کردن به روش گریل چنین اتفاقی نمی افتد و همه قسمت های آن به خصوص قسمت داخلی به اندازه کافی،
یکدست و یکسان حرارت نمی بیند و مغز آن نسبتا خام می ماند. از آنجا که همیشه احتمال دارد انواع میکروارگانیسم ها و عوامل بیماری زا از جمله میکروب سالمونلا در گوشت وجود داشته باشد، حتما باید مغز پخت شود تا
تمام عوامل بیماری زایش از بین برود. برای حل این مشکل تکنولوژی که بتواند برگر را به صورت کامل و مغز پخت شده کباب کند امری ضروری است.
تصاویر و تحلیل فست فود شیش برگر آجودانیه
نمایی از شیش برگر با کشتار روز نظرات کاربران در رابطه با این برگر را می توانید در بخش نظرات مشاهده فرمایید، با سپاس از توجه شما
منوی شیش برگر آجودانیه
بروزرسانی منو در مرداد ماه نود و هشت
شیش برگر
27000
140 گرم گوشت تازه گوساله + خیارشور + گوجه فرنگی +لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی
شیش چیزبرگر
28000
140 گرم گوشت تازه گوساله + پنیر گودا + خیارشور + گوجه فرنگی + لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی
دبل شیش برگر
44000
280 گرم گوشت تازه گوساله + پنیر گودا + خیار شور + گوجه فرنگی + لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی
قارچ برگر
32000
140 گرم گوشت تازه گوساله + قارچ زغالی + پنیر گودا + خیار شور + گوجه فرنگی + لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی
شیش برگر ویژه
35000
140 گرم گوشت تازه گوساله + قارچ زغالی + سیب زمینی خلالی + پنیر گودا + خیارشور + گوجه فرنگی + لیمو + پیاز جعفری + سس فرانسوی
چیکن زغالی
21000
200 گرم فیله مرغ مرینت شده + کاهو + خیارشور + گوجه فرنگی + سس فرانسوی
میکس برگر
42000
140 گرم گوشت تازه گوساله + 200 گرم فیله مرغ مرینت شده + کاهو + خیارشور + گوجه فرنگی + سس سیر
پیش غذا شیش برگر
سالاد سزار
25000
سالاد کلم
11000
سالاد فصل
12000
سالاد پاستا
18000
سیب زمینی شیش برگر
سیب زمینی قارچ و پنیر
15000
سیب زمینی سبزیجات
12000
سیب زمینی ساده
11000
نوشیدنی شیش برگر
نوشابه
3000
دلستر
3000
آب معدنی
1500
دوغ
3000
دوغ محلی
5000
صنعت شیش برگر
ایده صنعت شیش برگر در سال 1390 توسط مهندس جلال حمه ویسی طراحی و به مرحله اجرا در آمد. این ایده با هدف مغز پخت نمودن برگرها دنبال شد. نامبرده در ابتدا مالک یک مغازه برگر زغالی بود، ولی از آنجا که
بافت های داخلی گوشت برگرها کاملا پخته نمی شد، طراحی ابزاری که بتواند این عمل را جبران کند را امری اجتناب ناپذیر می دانست. بعد ماهها تلاش و کوشش از مرحله طراحی تا اجرا و ساخت کلیه تجهیزات و دستگاه
ها و قالب در نهایت در تاریخ 1392/12/10 این صنعت با عنوان “سیخ و دستگاه مخصوص کباب کردن و مغز پخت نمودن برگر” از مرکز پژوهش های علمی و صنعتی کشور تایبد گرفت و در تاریخ 1393/10/14 موفق به دریافت
گواهی ثبت اختراع با شماره 84691 گردید از اداره کل مالکیت صنعتی گردید.
شیش برگر مستلزم تجهیزات و ماشین آلات خاص خود می باشد، از این رو طراحی و ساخت آنها توسط خود مجموعه انجام می پذیرد.
تجهیزات خاص این صنعت شامل:
1) سیخ های مخصوص: این سیخ ها که شکلی چنگال مانند دارند اساسی ترین ابزار لازم برای پخت برگرها می باشد که با بارگذاری گوشت روی آنها عملیات مغز پخت کردن توسط آنها انجام می پذیرد. مراحل ساخت سیخ
ها کار دقیق و حساسی می باشد و طی فرایندی طولانی و با دقت فراوان که درصدی از کار با دست قابل انجام است ساخته می شود.
2) قالب خاص: قالب مکمل عملیات بارگزاری گوشت روی سیخ ها می باشد که گوشت را به صورت دوار روی سیخ قالب داده و به گوشت شکل برگر می دهد.
3) دستگاه: دستگاه عملیات تزریق گوشت به داخل قالب ها را انجام می دهد دستگاههای ما به دو شکل دستی و مکانیکی تولید می شوند که به دلیل بالا بردن راندمان تولید برگرها بشتراز نوع مکانیکی استفاده می شود.
4) فر زغالی مخصوص کباب کردن برگرها: طراحی و ساخت این نوع فر باید متناسب با طول و عرض سیخ ها باشد. از آنجا که حجم گوشت روی سیخها نسبت به کبابها بیشتر است، لذا مستلزم طراحی خاص با شرایط ویژه
ای دارد تا از انباشته شدن چربی های آب شده روی زغال جلوگیری شود.
5) یخچال ایستاده: یخچال ایستاده نیز باید متناسب با قطر و چیدمان سیخ ها در آن طراحی و ساخته شود تا گردش دما در بین سیخها به آسانی و از اتلاف دمای سرد جلوگیری شود.
بقیه تجهیزات لازم برای این صنعت در بازار موجود و قابل تهیه می باشند.
شرایط اخذ نمایندگی شیش برگر
صنعت شيش برگر جهت توسعه ايده نو آورانه خود و با هدف كاهش سرمايه لازم و ترغيب علاقمندان به صنعت غذا در سطح شهر تهران، تعدادي نمايندگي با شرايط ويژه مي پذيرد. شيش برگر علاوه بر يك فرمول غذايي، يك
ايده در طراحي و ساخت تجهيرات ثبت اختراع شده و مخصوص به خود است كه به نمايندگي هاي خود به عنوان يك شريك تجاري جهت رسيدن به اهداف بلند مدت مي نگرد.
شرايط عمومي
1- داشتن علاقه و انگيزه لازم براي ورود به صنعت غذا
2- دارا بودن روحیه كار گروهي
3- توانايي مديريت و حضور مستمر خود يا مباشر معتمد در محل كار
4- رعايت اصول كيفي براي استاندارد هاي تعريف شده
5- رعايت اصول مشتري مداري
شرايط اختصاصي برای جذب نمایندگی شیش برگر
1- معرفي مكان تجاري (ملكي يا استيجاري) بدون داشتن مشكلات قانوني
2- داشتن سرمايه لازم جهت راه انداري شعبه
3- همكاري مستمر با ناظران كنترل كيفي مجموعه
4- رعايت بهداشت عمومي و فردي متناسب با استانداردهاي تعيين شده
5- ارايه کامل منوي تعريف شده مجموعه شيش برگر به مشتريان
تعهدات مجموعه شيش برگر
1- استفاده ار نام تجاري
2- تهيه كليه لوازم و تجهيرات ثبت شده خود براي شعبه
3- آموزش صاحب امتيار و پرسنل
4- تبليغات عمومي جهت توسعه و افزايش نرخ فروش
5- تامين و ارسال روزانه اقلام و مواد اوليه از كارگاه
6- پايش رضايت مشتري و بازخورد آن به مديريت شعبه
7- برگزاري جلسات با صاحبان شعب و تبادل نظر جهت بهبود عملكرد مجموعه